samlade prestationer

Fred Grönwall och Henrik Reintz är i Rotterdam och har sprungit maraton. Fred jagar drömgränsen på 2:22 för att kvala till Em i maraton. Efter en krash i starten med ett gäng andra löpare så kunde han ta upp jakten, hamnade i klunga tillsammans med flera meriterade fastlandslöpare och kunde därigenom få lite draghjälp.  Fred slutatde som bästa svensk på nya personbästa tiden 2:25:08.
Henrik fick kramp i en vad efter ca 25 km och fick sedan kämpa för att överhuvudtaget ta sig i mål.
Hans tid på 3:14:58 får ändå ses som bra efter omständigheterna

Daniel Hejdström har varit å sprungit prag halvmaraton, han hade mycket bra känsla fram till 9 km men sen började magen att strula. 1:17:30 kändes som att han ändå kunde vara nöjd med eftersom magen strulat som den gjorde.

William Yttergren och hans pappa Mika Lahti var tidigare i vinter och sprang premiärmilen i Sthlm. 
William tog sig för första gången under det magiska 40 streket med tiden 39:57 och då banan är allt annat än lättsprungen så kan vi nog vänta oss ännu bättre tider i sommar. Mika sprang på 45:08.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter