Annelies ultra äventyr

Annelie Lindberg har varit iväg på ultra äventyr och här kommer hennes egna ord om resan:

29 april va de dags för en ny form av löptävling (För mig) Trosa Ultra Backyard ett lopp där man springer en slinga på 6,7km och startar varje hel timme. Flest antal varv vinner (last man standing)! Ett väldigt bra evenemang och trevligt lopp. Jag kom 8 varv innan mitt knä tyckte det räckte !


19 april så var det dags för årets mål, 90km terräng mellan Sälen och Mora. De blev den blötaste UV hitintills i dess historia, vi fick över 31 millimeter regn och stigar o vägar blev gyttjiga och hala med slippriga inslag vilket gjorde de hela extremt tung sprunget. Efter dom första 46km när man kommit till Evertsberg fanns möjlighet att få på sig torrt (om man lämnat sin drop bag) jag valde att endast för ska äta och dricka o iväg igen. Banan är fin men tyvärr fick fokus hela tiden ligga på var man satte fötterna så mycket energi gick åt till att hålla sig på benen. I mål kom jag och jag känner en enorm stolthet, tacksamhet och glädje över att ha klarat 9 mil löpning. (Jag gjorde detta äventyr tillsammans med min kompis och utan varandras stöd hade det nog inte gått)

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter