Ikväll avgjordes klassiska Guteterrängen som även är korta terräng-dm.
Först i mål var Hans Larsson från Mai med 14:15 men Dm segrare blev Rasmus Lund på 14:48.Därefter kom Tomas Ängshammar och sen William Yttergren. William hade 15:54.

Åsa Edman vann för damerna.
obs alla tider är inofficiela och vi inväntar resultat från Vif gute.   

Läs hela inlägget »

Fred Grönwall och Henrik Reintz är i Rotterdam och har sprungit maraton. Fred jagar drömgränsen på 2:22 för att kvala till Em i maraton. Efter en krash i starten med ett gäng andra löpare så kunde han ta upp jakten, hamnade i klunga tillsammans med flera meriterade fastlandslöpare och kunde därigenom få lite draghjälp.  Fred slutatde som bästa svensk på nya personbästa tiden 2:25:08.
Henrik fick kramp i en vad efter ca 25 km och fick sedan kämpa för att överhuvudtaget ta sig i mål.
Hans tid på 3:14:58 får ändå ses som bra efter omständigheterna

Daniel Hejdström har varit å sprungit prag halvmaraton, han hade mycket bra känsla fram till 9 km men sen började magen att strula. 1:17:30 kändes som att han ändå kunde vara nöjd med eftersom magen strulat som den gjorde.

William Yttergren och hans pappa Mika Lahti var tidigare i vinter och sprang premiärmilen i Sthlm. 
William tog sig för första gången under det magiska 40 streket med tiden 39:57 och då banan är allt annat än lättsprungen så kan vi nog vänta oss ännu bättre tider i sommar. Mika sprang på 45:08.
 

Läs hela inlägget »

Vintercupens andra deltävling avgjordes idag och Henrik Reintz var både först i mål och drog den högsta procenten. På damsidan så var det mer rafflande då Åsa var först i mål men Lilly fick en högre procent

Läs hela inlägget »

Nytt banrekord efter sololöpning utav Daniel Antonsson nu tävlande för IFK lidingö. Även nytt rekord i antalet barn som deltog vilket är väldigt glädjande. Bra insatser utav våra ynglingar William Yttergren som vann korta banan, och en stark insats av Hugo Bejer som spände bågen och sprang långa 14,6km banan.

Läs hela inlägget »

Lucialoppet

Stabil seger utav Fred Grönwall idag med en traditionsenlig vind ifrån syd, stundtals var det även regnblandat med hagel. Nytt pb för Fred på banan med 34:13, Tomas Ängshammar sprang in som ohotad 2a. Olof Thunegard blev 4a, sen hade vi två yngre med i loppet bestående av William Yttergren och Hugo Bejer, båda kämpade på bra i vädret. Även våra veteraner Sture Åhs och Tore Pettersson slet hårt.
Lilly Wizen blev 2a på damernas 5km slinga slagen av orientereraskan Linnea Gustavsson. Roligt var att se glada Ulla Boden och Sylvia Kahlström med löparskorna på.

Läs hela inlägget »

 

Premiärmilen

Ida Kellström sprang in på plats 10 med tiden 40:00.

Löparlägret på Fårö 2015

loading...